Mişcări în lumea auto

Chiar dacă în ultima vreme zvonurile privind o vânzare a mărcii Volvo erau tot mai intense, oficialii Ford au anunţat că nu au de gând să renunţe la marca suedeză. Pentru moment.

Mişcări în lumea auto Mişcări în lumea auto
Ford a decis să pună capăt tuturor zvonurilor cu privire la vânzarea Volvo. "Planul nostru nu este de a vinde Volvo, ci de a-i îmbunătăţi costurile şi poziţia pe piaţă" a declarat Alan Mulally, CEO Ford. Acesta consideră că în viitor Volvo se va descurca mai bine decât acum. Pe de altă parte, Mulally a refuzat să nege complet o posibilă vânzare în viitor, acesta spunând că Ford îşi revizuieşte continuu portofoliul.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.