Misiune imposibilă - noi limite de CO2 ratificate de UE

Cei de la Uniunea Europenă au ratificat noi limite de CO2 fapt care va face viaţa producătorilor un adevărat calvar.

Misiune imposibilă - noi limite de CO2 ratificate de UE Misiune imposibilă - noi limite de CO2 ratificate de UE

Ţinta emisiilor de CO2 impusă tuturor producătorilor care vor să vândă maşini în Europa este de 95 grame CO2/km, valoare care va trebui atinsă până în anul 2020. Această valoare a emisiilor de CO2 este echivalentul unui consum de combustibil de aproximativ 4 litri/100 km.

Însă, până în 2015 producătorii vor trebui să atingă un prag  130 grame CO2/100 km, fapt care corespunde unui consum de 5,6 litri/100 km. Producătorii care nu vor respecta aceste valori ţintă vor avea de suferit sancţiuni. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.