Mitsubishi I-MiEV pentru Pikes Peak 2012 - Duster "No Limit" în pericol?

Cei de la Mitsubishi doresc să atace Pikes Peak cu un prototip derivat din Mitsubishi i-MiEV, fapt care ar putea să pună în dificultate modelul românesc, Dacia Duster "No Limit".

Mitsubishi I-MiEV pentru Pikes Peak 2012 - Duster "No Limit" în pericol? Mitsubishi I-MiEV pentru Pikes Peak 2012 - Duster "No Limit" în pericol?

Chiar dacă Mitsubishi nu a dat detalii complete încă, ceva ne spune că această specială versiune a i-MiEV va fi un concurent serios pentru Duster "No Limit". Producatorul japonez va participa la ediţia 2012 a legendarului Pikes Peak International Hill Climb pe 8 iulie în Colorado, Statele Unite ale Americii. Compania japoneza a declarat că acest prototip i-MiEV va fi bazat pe modelul de producţie, folosind aceleaşi componente ca şi modelul de serie.

Maşina de curse va fi condusă de Hiroshi Masuoka, pilot care a participat la Raliul Dakar de 21 de ori, fiind câştigător în anii 2002 şi 2003 la volanul modelelor Mitsubishi Pajero şi Mitsubishi Pajero Evolution.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.