Mitsubishi Lancer Evolution nu dispare

În cadrul salonului de la Geneva un oficial Mitsubishi a lăsat să se înţeleagă că actualul Mitsubishi Evolution va fi ultimul. Rezultatul? Evident o furtună la nivel mondial provocată de fanii Evolution.

Mitsubishi Lancer Evolution nu dispare Mitsubishi Lancer Evolution nu dispare

Sub o asemenea presiune Mitsubishi s-a văzut nevoit să îşi revizuiască atitudinea vis-a-vis de viitorul gamei Lancer Evolution. Prin urmare actualul model, Mitsubishi Evolution sau Evo X - cum este denumit modelul pe alte pieţe, îşi va continua ciclul de viaţă programat iniţial. De asemenea constructorul nipon a menţionat că vor exista evoluţii ale modelului în viitor.

În ceea ce priveşte următorul model nu au fost date detalii şi asta pentru că ele nu prea există în acest moment. Abia s-a renunţat la idea abandonării seriei Evolution. Sunt şanse ca seria să evolueze spre o direcţie uşor diferită de ceea ce am fost învăţaţi să aşteptăm de la un EVO. Perspectiva ecologistă s-ar putea să afecteze şi acest model legendar. Oricum Mitsubishi are o sarcină extrem de dificilă în a realiza un cocktail care să acopere perspectiva ECO dar şi performanţele cerute de fanii care din 1992 au trecut prin zece generaţii Evoluţion.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.