Mitsubishi şi PSA au ales Rusia

Cei doi constructori mondiali vor ridica în curând o nouă uzină în Rusia. Oare acest lucru pune capăt speranţelor de a vedea o fabrică Mitsubishi în România?

Mitsubishi şi PSA au ales Rusia Mitsubishi şi PSA au ales Rusia
Cel mai probabil da. Rusia va deveni anul viitor cea mai mare piaţă de automobile din Europa, devansând Germania. De aceea nu e nici o surpriză că majoritatea producătorilor se inghesuie să aibă o uzină locală. Mitsubishi Motors Corporation a anunţat de curând că va colabora cu PSA pentru a produce în Rusia vehicule ale celor trei mărci: Peugeot, Citroen şi Mitsubishi.

Noua uzină va fi ridicată la Kaluga, 180 de km sud-vest de Moscova şi va produce SUV-uri cu trei sigle diferite şi modele medii Peugeot şi Citroen. Capacitatea totală anuală de asamblare va fi de 160.000 de exemplare, lucrările la construcţia uzinei urmând a începe pe 10 iunie, pentru ca în 2011 să fie terminate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.