Model camuflat suprins în România. Ar putea fi noul model Dacia Sandero - GALERIE FOTO

Un cititor ProMotor din Târgu-Jiu a suprins un model camuflat în oraşul său şi ne-a trimis fotografiile realizate în urmă cu 10 zile.

Model camuflat suprins în România. Ar putea fi noul model Dacia Sandero - GALERIE FOTO Model camuflat suprins în România. Ar putea fi noul model Dacia Sandero - GALERIE FOTO

Un cititor ProMotor din Târgu-Jiu a suprins un model camuflat în oraşul său şi ne-a trimis fotografiile realizate în urmă cu 10 zile.

În imagini ar putea fi noul model Dacia Sandero, care ar urma să fie lansat anul acesta sau Renault Clio, model prezentat de francezi în ultimele zile.

Din fotografii se distinge un model de clasă mică. Acesta are frâne cu tamburi pe puntea spate, iar mânerele uşilor din spate sunt încastrate în marginea superioară a uşii.

Este asemănător cu Clio, însă nu are la baza uşilor adâncitura tipică micului model francez. Totodată, grila radiatorului pare diferită de modelul francez, în timp ce jantele sunt par asemănătoare cu cele oferite de Dacia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.