Model nou

Zap a anunţat că va lansa în curând o maşină electrică cu un preţ de doar 30.000 de dolari, capabilă de a atinge 160 km/h pe oră şi o autonomie de 160 km.

Model nou Model nou

 Compania cu sediul în Santa Rosa ne va da mai multe detalii despre acest proiect pe 29 iulie, cu ocazia întâlnirii anuale a companiei. Steve Schneider, CEO Zap a declarat că intenţionează să lanseze un nou model înaintea conceptului Zap-X, un model ce va fi destinat pieţei de larg consum, cu o autonomie şi o viteză maximă suficiente pentru majoritatea şoferilor.Dacă noul model va fi ceva mai mult decât o serie de poze pe calculator sau doar o simplă mapă de presă rămâne de văzut, însă cum industria de profil este în creştere, posibilitatea de a vedea un prototip funcţional creşte pe zi ce trece.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.