Modelele Mercedes de la summit de vânzare

Limuzinele Mercedes folosite pentru transportul demnitarilor pe perioada summit-ului NATO din Bucureşti vor fi comercializate în România cu o reducere de preţ.

Modelele Mercedes de la summit de vânzare Modelele Mercedes de la summit de vânzare
Mercedes-Benz România a pus la dispoziţie 69 de automobile pentru a asigura transportul demnitarilor pe perioada summit-ului.  Flota Mercedes-Benz este formată din 37 de unităţi blindate S-Guard şi două unităţi blindate E-Guard, precum şi din 30 de unităţi S 500 4M L neblindate, noi.

Limuzinele Mercedes S 500 4M L, fără blindaj, vor fi comercializate ulterior prin reţeaua de dealeri din România a mărcii germane. Deci, dacă intenţionaţi să achiziţionaţi o limuzină la reduceri, folosită în misiuni diplomatice, acum este momentul potrivit.

Preţul unui model Mercedes S 500 4M L gravitează în jurul valorii de 105.000 de euro cu tot cu TVA. Importatorul  Mercedes-Benz România estimează că rulajul acestor limuzine va fi între 500-1000 km. Reducerea oferită va varia în funcţie de numărul de kilometri parcurşi

Modelele blindate sunt împrumutate din Germania şi se vor întoarce după terminarea summit-ului, nefiind de vânzare pentru potenţialii clienţi români.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.