Momo - nou set de jante

Renumita firmă de tuning Momo a lansat pe piaţă noua colecţie de jante Torque 3000, care aduce un stil retro foarte bine definit.

Momo - nou set de jante Momo - nou set de jante
Momo a reuşit să producă o mică agitaţie în lumea entuziaştilor de tuning cu noua ediţie de jante in stil retro, denumită Torque 3000. Noile jante Momo vin cu un design cu 5 spiţe de culoare neagră, având în mijloc faimosul logo al firmei, Momo Corse. Acestea pot fi comandate la dimensiunile de 15", 17"şi respectiv 18" cu preţuri de 148 euro, 178 euro sau 232 euro, în funcţie de dimensiunea dorită.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.