Monovolumul momentului! Noul Opel Zafira, lansat în România [FOTO]

Autor: ProMotor 28 nov. 2016 Știri auto

Noul Zafira se distinge nu numai prin cunoscutele calităţi pe care le ştiam deja (sistemul de scaune  Flex7®, scaunele faţă ergonomice certificate AGR, suportul de bicicletă FlexFix® sau şasiul adaptiv FlexRide), şi cine acum vine cu un nou design atractiv atât la exterior, cât şi la interior, care accentuează ambianţa spaţioasă şi oferta impresionantă de conectivitate.

La exterior noul design dinamic al farurilor împreună cu grilele superioară şi inferioară complet noi şi mult mai sportive dau tonul noului Zafira. La interior, noul Zafira vine cu un habitaclu complet redesenat, acum cu un aspect mai simplu şi mai elegant. Noul design nu doar optimizează vizibilitatea frontală, dar asigură plasarea într-o zonă de accesibilitate optimă panoul de instrumente de bord. Ecranul sistemului de infotainment situat până acum în partea de sus a consolei centrale, a fost înlocuit cu un nou ecran tactil integrat, plasat de data aceasta mai jos, modificare ce a permis excluderea mai multor butoane. 

Opel oferă ultimele două generaţii de sisteme de infotainment IntelliLink pentru noul Zafira. R40 IntelliLink integreză lumea smartphone-urilor în lounge-ul pentru călătorii, oferind atât compatibilitate cu Apple CarPlay, cât şi cu Android Auto.

Încă două funcţii adiţionale ale noului Zafira ce cresc confortul şi reduc nivelul de stres sunt pilotul automat adaptativ şi FlexRide. Activat prin intermediul unui radar localizat în spatele grilei frontale, pilotul automat adaptiv ajută şoferul să menţină viteza selectată în timp ce păstrează o distanţă pre-setată faţă de vehiculul din faţă. În plus faţă de viteză, distanţa dorită faţă de vehiculul din faţă poate fi de asemenea selectată de către şofer, existând trei opţiuni disponibile: departe, mediu şi aproape.

În acelaşi timp, şasiul adaptiv FlexRide ajustează continuu comportamentul vehiculului în funcţie de condiţiile de drum, stilul de condus şi preferinţele individuale ale şoferului.

Potenţialii cumpărători ai Zafira vor avea şi multiple variante de motorizare diesel sau benzina, din care pot alege.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide