Motecx vine în România

Începând cu luna mai, produsele MotecX sunt disponibile şi pe piaţa din România. Transilvania Motorsport, unic importator al produselor originale MotecX pentru România, distribuie, într-o primă fază, trei produse: MotecX Motor, tratament pentru motor şi sistem ulei motor, MotecX Power Benzină şi MotecX Power Diesel, tratamente complete pentru sistemul de alimentare.

Motecx vine în România Motecx vine în România

MotecX Motor este un tratament molecular pentru motor şi sistemul de ungere cu proprietăţi exceptionale anti-frecare, de protecţie, curăţare şi anti-uzura. Acest produs se adaugă în uleiul motor la fiecare 20.000 km şi este compatibil cu orice tip de ulei mineral sau sintetic.

MotecX Power Benzină şi MotecX Power Diesel sunt două tratamente complete pentru sistemul de alimentare cu caracteristici specificie pentru motoarele pe benzină, respectiv diesel. Acest tratament permite curăţarea eficientă şi rapidă a părţilor cu depuneri din întreg sistemul de alimentare, inclusiv partea de sus a motorului, precum şi protejarea acestora. MotecX Power Benzina şi MotecX Power Diesel se adaugă în rezervorul de carburant la fiecare 20.000 km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.