Motiv de aniversare pentru Volkswagen Scirocco

După doar doi ani de la lansarea noului Volkswagen Scirocco, fabrica de la Palmela din Portugalia a produs exemplarul cu numărul 100.000.

Motiv de aniversare pentru Volkswagen Scirocco Motiv de aniversare pentru Volkswagen Scirocco

Volkswagen a anunţat vineri că a produs 100.000 de bucăţi din cel mai vânat hot-hatch al momentului, ultimul model ieşit pe porţile fabricii fiind cea mai puternică versiune a coupe-ului, un Scirocco R 2.0 TSI de 265 CP, în culoarea Rising Blue Metallic cu un interior Titan Black.

Celelalte două generaţii ale lui Scirocco s-au vândut în număr de 765.000 de unităţi în 18 ani (1974 - 1992), ceea ce înseamnă aproape 42.500 de exemplare vândute în medie pe an.

În uzina Volkswagen Autoeuropa din Portugalia, cu 3.000 de angajaţi, se mai produc, de asemenea, şi modelele Sharan şi Eos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.