Motociclişti amendaţi după au fost filmaţi de o cameră de supraveghere pe autostradă

Cei doi au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 870 de lei.

Motociclişti amendaţi după au fost filmaţi de o cameră de supraveghere pe autostradă Motociclişti amendaţi după au fost filmaţi de o cameră de supraveghere pe autostradă

Doi motociclişti au fost filmaţi de o cameră de supraveghere, în timp ce mergeau pe contrasens, pe autostrada A1 Sebeş – Sibiu. Incidentul a avut loc sâmbătă seară în zona Sălişte.

Poliţiştii au vizionat imaginile, i-au identificat şi i-au sancţionat contravenţional pe cei doi motociclişti bucureşteni, în vârstă de 42 respectiv 47 de ani.

Cei doi au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 870 de lei (6 puncte), precum şi cu permisele suspendate pentru o perioadă de 60 de zile.  

VEZI VIDEO AICI

Citeşte şi 

O ”bijuterie” istorică din anii '50 s-a prezentat la RAR pentru înmatriculare: „Cum au ieşit noxele?” - GALERIE FOTO

Prescriere amenzi 2019. După cât timp se prescriu amenzile de circulaţie

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.