Motor Brabus Euro 6

Brabus prezintă primul motor diesel euro 6 tunat. Performanţele motorului diesel standard sunt îmbunătăţite datorită kit-ului motor ECO PowerXtra D6S.

Motor Brabus Euro 6 Motor Brabus Euro 6

Brabus se laudă că a creat primul propulsor diesel tunat capabil să îndeplinească standardele de poluare Euro6 graţie kitului ECO PowerXtra D6S. De reţinut este faptul că normele de poluare Euro 6 vor intra în vigoare de abia în 2014. Kitul este destinat pentru BlueTec S350 CDI

ECO PowerXtra D6S este de fapt un model de tipul plug and play, capabil să funcţioneze în trei moduri, împreună cu cutia automată . În modul Eco, dispozitivul face ca doar cuplul motor să crească cu 70 Nm, iar în modul manual şi sport este mărită şi puterea motorului cu aproximativ 55 CP. Astfel puterea totală este de 313 CP şi cuplul total de 690 Nm.

Unitatea Brabus ECO PowerXtra D6S poate fi montată deasemenea pentru Mercedes E350 CDI, dar şi pentru CLS 350 CDI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.