Motorizare nouă Suzuki SX4

Construit în colaborare cu Fiat, SX4 nu preia motorul diesel de la fratele italian, ci de la Peugeot, un 1,6 litri de 90 CP.

Motorizare nouă Suzuki SX4 Motorizare nouă Suzuki SX4
Gama SX4 se extinde cu un nou motor diesel, alături de cel existent de 1,9 DDiS de 120 CP. Noul propulsor este furnizat de Peugeot, are o putere de 90 CP şi un cuplu de 215 Nm şi este cuplat cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte. Disponibil doar pe modelele cu tracţiune, noul motor accelerează până la prima sută de km de 12,2 secunde şi are o viteză maximă de 175 km-h.

Consumul mixt este de 5,1 l la suta de km, emisiile de dioxid de carbon atingând 139 g/km. Noul model va fi disponibil cu nivele similare de echipare cu varianta 1,6 GL, dar va avea în plus aer condiţionat manual, jante din aliaj de 16 inch, proiectoare de ceaţă şi bare de susţinere pe plafon. Potrivit celor de la Suzuki, preţul în Anglia va începe de la 17250 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.