Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu (Garcea, pour les connaisseurs) a evoluat odată cu grupul Vacanţa Mare, ale cărui poante au făcut furori atît în rîndul participanţilor la întrunirile amicale din faţa blocului, cît şi în medii mai rasate. La început au fost trei, apoi, printr-o împrejurare crudă, au rămas doar doi, cu misiunea de a face în continuare miştouri condimentate. După sălile arhipline au urmat showurile TV cu rating mare, perioadă în care s-au consacrat “arhetipuri regionale” precum Leana, Costel sau Tilică. Pe lîngă hazul dus la extrem, Garcea a intrat în condica fancluburilor de profil şi ca posesor al unei Lamborghini Gallardo animate de un V8 şi 500 CP. A măritat-o după numai cîţiva ani (Videanu şi predecesorii lui ştiu de ce, după cum sugerează însuşi Mugur). A fost doar una dintre cele 20-25 de maşini – nici el nu le mai ştie numărul – pe care le-a rulat. Acum, lui Mihăescu i-a înmugurit pasiunea pentru motociclete, în special pentru cruisere. Aflaţi, în tonul umorului de la Vacanţa Mare, întîmplările rutiere ale agentului (de circulaţie, în cazul de faţă) Garcea, potrivit procesului-verbal de intervievare.

Mugur Mihăescu Mugur Mihăescu

Ce ştii despre maşini, în afară de faptul că au roţi şi un singur volan?
Ştiu că sînt prea multe şi că străzile sînt prea puţine. Iar primari, ioc!

Cînd ai avut prima maşină şi, normal, la ce vîrstă ai condus-o?
Am început să conduc legal în 1993, iar cu un an mai devreme – fără carnet. Am scăpat. Dar nu sfătuiesc pe nimeni să se bazeze pe asta.

Cum se comportau membrii Vacanţa Mare cînd mergeau cu toţii într-o maşină?
Se comportau ca nişte persoane foarte înghesuite. E destul de naşpa să bagi patru inşi, cam graşi pe timpul ăla, într-un Oltcit plin cu bagaje şi căruia îi suflai în jiglere din 50 în 50 de kilometri.

Cîte maşini ai avut? Trece-le-n revistă, te rog!
Da’ cine crezi, frate, că le ţine minte? Cred că vreo 20-25, habar n-am. A fost o pasiune costisitoare, bine că am cam scăpat de ea. Trăiască motocicletaaaaa!

De ce ţi-ai luat Lamborghini Gallardo?
De nebun. Nebun de legat!

L-ai condus vreodată?
Ei, hai, că am zis “de nebun”, nu te prosti. Că doar nu l-oi fi luat să şterg cu el pe jos.

Cîte reguli ai încălcat cu Lamborghini?
Vreo toate... a... şi două babe... Glumeam, erau moşi.

Te-a oprit Garcea vreodată?
Garcea, nu. Poliţia, de fiecare dată. Şi dacă nu mă opreau poliţiştii, mă opream eu, să-i salut, că oricum mă opreau alţii mai încolo.Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.