Muzeul Skoda poate fi vizitat virtual, prin Google Street View

Muzeul Skoda din Mlada Boleslav, Republica Cehă, poate fi vizitat de acum înainte virtual, prin intermediul Google Street View, direct de la biroul de acasă sau chiar de pe mobil.

Muzeul Skoda poate fi vizitat virtual, prin Google Street View Muzeul Skoda poate fi vizitat virtual, prin Google Street View

Dacă nu ai ajuns niciodată la muzeul Skoda din Mlada Boleslav, Republica Cehă, nu-i nimic. Poţi să îl vezi chiar acum, de oriunde ai fi, pentru că Google a făcut o vizită acolo şi a pus întregul muzeu pe Street View, astfel că poţi să te plimbi, virtual, pe culoarele moderizate ale muzeului ceh.

Pe lângă plimbări, poţi chiar să intri în unele maşini şi să observi detalii ca şi cum ai fi acolo. Doar că nu eşti acolo. Eşti la mii de kilometri distanţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.