N-ai cum să nu faci amiabila după ce primeşti mesajul ăsta - FOTO

Bărbatul care a primit acest mesaj spune că ...

N-ai cum să nu faci amiabila după ce primeşti mesajul ăsta - FOTO N-ai cum să nu faci amiabila după ce primeşti mesajul ăsta - FOTO

 


Bărbatul care a primit acest mesaj spune că este cel mai amuzant lucru care i s-a întâmplat vreodată. Acesta a postat pe Twitter o scrisoare găsită pe maşina, lăsată de un alt şofer care i-a lovit maşina.

Pe biletul găsit scria: ”Yo, ţi-am lovit maşina. Îţi las acest bilet pentru că Cineva ne priveşte... Chiar şi în acest moment. A fost vina mea n****. Pace!”

Cu alte cuvine cel care a lovit maşina s-a achitat de orice vină prin simplul fapt că şi-a recunoscut greşeala.

Şoferul a cărui maşină a fost uşor lovită nu a găsit niciun alt detaliu despre cel care a scris biletul, aşa că nu a putut depune vreo plângere la Poliţie. În schimb, a găsit situaţia foarte amuzantă şi a postat-o pe Twitter, postarea devenind în scurt timp virală, scrie Thesun.co.uk.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.