Narghileaua Porsche Design

Probabil, narghileaua Porsche Design este unul din cele mai ciudate obiecte create de Porsche Design World Collection.

Narghileaua Porsche Design Narghileaua Porsche Design

Narghileaua Porsche este disponibilă spre vânzare în toate magazinele Porsche Design din lume. Măsurând 55 de centrimetri narghileaua Porsche este construită din aluminiu, inox, sticlă, iar tubul flexibil din materiale TecFlex .

Alături de această narghilea lista obiectelor mai puşin convenţionale create de Porsche Design mai cuprinde beţişoare, un set de farfurii, toate acestea făcând parte din Porsche Design World Collection, şi este o colecţie exclusivistă, de lux.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.