Nicoleta Luciu şi-a luat doza de adrenalină

Nicoleta Luciu şi Manu Mihalache au făcut spectacol la Băneasa Rally Show, eveniment care a încălzit publicul bucureştean pentru Superspeciala care a deschis Raliul Ţara Bârsei Dunlop-SEAT, etapa a şasea a campionatului naţional.

Nicoleta Luciu şi-a luat doza de adrenalină Nicoleta Luciu şi-a luat doza de adrenalină

Pilotul Manu Mihalache şi Nicoleta Luciu au fost coechipieri în cadrul Băneasa Rally Show. Cei doi nu se află la prima experienţă de acest gen, în luna iulie oferind un show de zile mari pe Litoral.

După ce l-a asistat, din dreapta, pe pilotul Repsol, la bordul maşinii Mitsubishi Lancer Evo IX cu care acesta evoluează în întrecerea internă, şi a oferit autografe fanilor, la cortul Mitsubishi din Băneasa Shopping Center, Nicoleta a declarat: "A fost o doză mare de adrenalină şi un sentiment ciudat însă de siguranţă. Asta pentru că Manu este un adevărat maestru al drifturilor. Sunt deja fanul său şi voi repeta experienţa ori de câte ori voi avea ocazia. Senzaţiile trăite azi într-un Lancer Evolution de grupa N completează extrem de bine experienţele avute cu maşina de stradă. De aproape doi ani Mitsubishi imi este partener de drum în fiecare zi. Conduc cu mare plăcere un Lancer Sportback, masina care-mi oferă confort dar şi o doză de sportivitate zilnică prin cei 140 de cai putere pe care-i simt sub capotă la fiecare depăşire".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.