Nissan GT-R în Fast and the Furious 4

Dovada că filmele cu maşini sunt mai mult ficţiune decât realitate este că în ultimul episod in Fast and Furious Nissan-ul GT-R avea de fapt un motor de la un VW Bettle antic, care numai a maşină de curse nu suna.

În Fast and Furious vedem maşini care sfidează legile fizicii, motoare turate la maxim, cauciucuri fumegând, adică un întreg arsenal de efecte aducătoare de adrenalină. Totuşi, ficţiunea este ficţiune şi realitatea cu totul alta. Userii de pe blogul GtrUSA, au descoperit că modelul pe care personajul principal îl conduce în film, este doar de faţadă şi că sub caroserie toarce o "piesă de colecţie", un motor de VW Beetle.

Au fost folosite mai multe tipuri de astfel de dubluri şi, probabil, au existat şi modele Nissan GT-R R34 veritabile, dar totuşi scenele cele mai spectaculoase sunt filmate cu exemplare cât mai dispensabile. Deci este posibil ca multe dintre scenele de "viteză" să fie filmate cu acest bolid "flower power" şi efectele să vină exclusiv pe calea chipurilor şi a plăcilor grafice. Dată viitoare cei care plecaţi de la cinematograf cu adrenalina în vene inflamaţi să re-ecranaţi pe viu ce aţi văzut pe marele ecran ,ar trebui să vă gândiţi că nu tot ce rulează este adevărat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.