Nissan Micra, 25 de ani în Europa

Nissan sărbătoreşte 25 de ani de când a adus pe bătrânul continent citadina Micra. Destul de matură, nu ?

Nissan Micra, 25 de ani în Europa Nissan Micra, 25 de ani în Europa

maşini japoneze, citadineAşa arăta în 1982, când a fost lansată pe piaţă, cu un an înainte de a ajunge şi în Europa. De atunci şi până acum, citadina a crescut în dimensiuni şi a cunoscut numeroase modificări, ajungând în prezent să-şi încânte proprietarii cu farurile cu aprindere automată, ştergătoare cu senzor la ploaie, cheia inteligentă şi un design destul de prietenos, mai ales după facelift-ul aplicat anul trecut.

În România citadina japoneză este disponibilă în următoarea gamă de motorizări: propulsorul pe benzină de 1,2 l şi 65 CP sau 80 CP, propulsorul de 1,4 l şi 88 CP şi un propulsor diesel de 1,5 litri şi 86 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.