Nissan Note Facelift

Salonul Auto de la Paris a atras toate noutăţile acestui final de an. Printre ele şi noul Note facelift.

Nissan Note Facelift Nissan Note Facelift

Sistemul audio este unul nouModificările sunt tipice: o bară faţă nouă, grilă modificată, blocuri optice revizuite, stopuri mai întunecate. O nouă culoare şi două seturi de jante în premieră completează aspectul exterior. În interior avem noi ceasuri de bord şi un sistem de navigaţie în 9 limbi, cu touchscreen, ce integrează sistemul audio capabil de MP3 şi muzică via intrarea auxiliară.

Partea tehnică este marcată de o suspensie uşor modificată pentru a îmbunătăţi confortul, în timp ce motorizarea 1,5 dci a fost revizuită cu scopul de a atinge emisii de doar 119g/km.

VEZI TOATE ANUNTURILE NISSAN.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.