Nissan pregăteşte lansarea lui Juke, iar fanii modelului ar putea avea parte de o surpriză

Nissan ar putea adăuga un tren de rulare electrificat când lansează noul Juke, model care a contribuit la popularizarea clasei mici în segmentul SUV după lansarea sa din 2010.

Nissan pregăteşte lansarea lui Juke, iar fanii modelului ar putea avea parte de o surpriză Nissan pregăteşte lansarea lui Juke, iar fanii modelului ar putea avea parte de o surpriză

Nissan ar putea adăuga un tren de rulare electrificat când lansează noul Juke, model care a contribuit la popularizarea clasei mici în segmentul SUV după lansarea sa din 2010.

Juke ar putea trece pe platforma Renault-Nissan CMF-B destinată modelelor mici, de la platforma B a celor de la Nissan. Trecerea i-ar oferi lui Juke acces la tehnologia plug-in hybrid prezentată pe noul Captur - model care va oferi anul viitor primul tren de rulare hibrid al celor de la Renault.

Altă opţiune de electrificare pentru Juke ar fi trenul de rulare hibrid Nissan E-Power, folosit Nissan pe modelul Note în Japonia.

Nissan a anunţat anterior că va aduce trenul de rulare E-Power în Europa, dar nu se ştie pe ce model.

Noua generaţie Nissan Juke va fi dezvăluită pe 3 septembrie, deşi compania intenţiona să relanseze modelul în 2018.

Nissan Juke va fi construit în continuare în fabrica companiei din Sunderland, Marea Britanie, pentru pieţele din Europa.

Nissan Juke a fost anul trecut al 13-lea cel mai bine vândut model din segmentul său. În primele 5 luni din 2019, vânzările lui Juke au scăzut cu 8,8%, la 28.891 de unităţi. Liderul segmentului este Dacia Duster, cu 94.497 de unităţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.