Nissan Quashqai - cerere mare

Nissan România estimează că va vinde în acest an 350-400 de autovehicule din modelul Qashqai, lansat marţi pe piaţa românească.

Nissan Quashqai - cerere mare Nissan Quashqai - cerere mare

"Noi am vrea să vindem anul acesta circa 500 de unităţi din modelul nou lansat, însă datorită faptului că fabrica nu face faţă comenzilor, dacă vindem 350 sau 400 de unităţi va fi un lucru foarte bun", a afirmat Nicolas Ianculescu, directorul general Renault-Nissan România.

Qashqai este disponibil în patru motorizări, dintre care două pe benzină (de 1,6 şi 2,0 litri), iar celelalte diesel (1,5 şi 2,0 litri), transmisi fiind manuală sau, opţional, automată. Preţul autovehiculului variază între 19.000 de euro şi 30.000 de euro. Nissan Qashqai este produs la fabrica din Sunderland, Marea Britanie, care are o capacitate anuală de producţie de 100.000 de unităţi. Dezvoltarea modelului a necesitat o investiţie totală de 320 de milioane de euro.

Nissan are în România 24 de dealeri la nivel naţional. Serus, dealerul Nissan din Bucureşti, va lansa marţi al doilea showroom Nissan din Capitală, pentru care a investit patru milioane de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.