Noi schimbări în gama Tesla. Va apărea versiunea cu autonomie record

În prezent, modelul Tesla cu cea mai mare autonomie atinge 370 de mile (aproximativ 595 de km).

Noi schimbări în gama Tesla. Va apărea versiunea cu autonomie record Noi schimbări în gama Tesla. Va apărea versiunea cu autonomie record

Elon Musk a anunţat săptămâna aceasta că datorită îmbunătăţirilor constante aduse tehnologiei acumulatorilor, nu va mai dura mult până când Tesla va lansa o nouă versiune cu autonomie de 400 de mile (aproximativ 644 de km) cu o singură încărcare.

Tesla a fost în mod consecvent lider când vine vorba de autoturisme electrice. Elon Musk a subliniat diferenţa pe care o au maşinile Tesla faţă de concurenţă, în domeniul eficienţei energetice.

Musk a subliniat şi faptul că nici un alt producător de automobile nu a bătut gama Tesla încă din 2012.

CEO-ul a felicitat echipa Tesla pentru performanţa şi a adăugat că acestea va continua să se îmbunătăţească. În prezent, modelul Tesla cu cea mai mare autonomie atinge 370 de mile, aproximativ 595 de km. Există zvonuri care spun că modelul va apărea pe piaţă la sfârşitul acestui an.

Sursă: electrek.co

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.