Noul coupé de lux Lexus LC500/LC500h vine echipat cu anvelope Run-Flat Bridgestone

Bridgestone Corporation anunţă că anvelopele POTENZA S001L Run-Flat Technology...

Noul coupé de lux Lexus LC500/LC500h vine echipat cu anvelope Run-Flat Bridgestone Noul coupé de lux Lexus LC500/LC500h vine echipat cu anvelope Run-Flat Bridgestone

Bridgestone Corporation anunţă că anvelopele POTENZA S001L Run-Flat Technology (RFT) şi TURANZA T005 RFT vor fi anvelopele standard cu care va fi echipat LEXUS LC500/LC500h, noul coupé de lux ce va fi lansat în 2017.

Anvelopele POTENZA S001L RFT şi TURANZA T005 RFT au fost proiectate de către Bridgestone exclusiv pentru LEXUS LC500/LC500h, astfel încât acest autovehicul să atingă performanţe superioare. Acestea oferă conducătorului auto un control fiabil asupra autoturismului, asigurând, în acelaşi timp, o experienţă premium a condusului. De asemenea, anvelopele RFT ajută la reducerea greutăţii totale a autovehiculului, eliminând necesitatea roţii de rezervă. Anvelopele RFT proiectate de Bridgestone pot fi utilizate în siguranţă, chiar şi după o pană sau pierderea presiunii, până la 80 km cu o viteză maximă de 80 km/h.

Anvelopele POTENZA S001 RFT şi TURANZA T005 RFT sunt parte a conceptului ce stă la baza noului LEXUS LC500/LC500h: “Mai precis, mai rafinat.”

O privire de ansamblu asupra celor două profile de anvelope:


 

Prin utilizarea la scară largă a anvelopelor RFT, Bridgestone îşi propune să contribuie la construirea unei societăţi mobile, sigure şi stabile, reducând, în acelaşi timp, impactul global asupra mediului înconjurător.

Anvelope Bridgestone RFT sunt proiectate pentru a fi folosite în siguranţă până la 80 km, chiar şi după o pană sau pierderea presiunii.
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.