Noul Mercedes-Benz Clasa E, disponibil şi în România. PREŢURI ŞI GALERIE FOTO

Mercedes-Benz Clasa E - cea mai inteligentă limuzină din segmentul business - este disponibilă şi în România

Noul Mercedes-Benz Clasa E, disponibil şi în România. PREŢURI ŞI GALERIE FOTO Noul Mercedes-Benz Clasa E, disponibil şi în România. PREŢURI ŞI GALERIE FOTO

 


Începând cu luna aprilie a acestui an a zecea generaţie de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România. Noua Clasă E vine în trei variante de echipare: Exclusive, AMG şi Avantgarde. 

GALERIE FOTO lansare Mercedes-Benz Clasa E

Noul Mercedes-Benz Clasa E este disponibil în două versiuni de motorizare: E 200, cu un motor turbo pe benzină cu patru cilindri şi E 220 d, propulsat de un motor diesel cu patru cilindri. Totodată, noua Clasă E beneficiază şi de cea mai puternică variantă de motor diesel cu şase cilindri ce încorporează sistemul SCR şi furnizează o putere totală de 190 kW / 258 CP şi un cuplu de 620 Nm.

Toate modelele disponibile în momentul lansării sunt echipate cu noua transmisie automată cu nouă trepte 9G-TRONIC. 

Inclus ca dotare standard este şi sistemul Active Brake Assist, acesta avertizează şoferul asupra situaţiilor de accident iminente, asigură asistenţă la frânarea de urgenţă şi, dacă este necesar, activează automat frânarea. Pe lângă identificarea autovehiculelor care se deplasează încet, opresc sau staţionează, sistemul poate identifica pietonii care traversează prin faţa autovehiculului.

Incluse de asemenea ca dotări standard sunt şi funcţiile ATTENTION ASSIST cu sensibilitate reglabilă, ce avertizează şoferul în caz de neatenţie sau somnolenţă, şi CROSSWIND ASSIST, ce ajută şoferul în cazul unor curenţi laterali puternici, menţinând astfel stabilitatea maşinii.

Preţurile pentru noua Clasă E încep de la: 41,995 Euro + TVA pentru E 220 d (transmisie automatā), 49,195 Euro + TVA pentru E 350 d (transmisie automatā) şi 39,595 Euro + TVA pentru E 200 (transmisie automatā).

GALERIE FOTO Mercedes-Benz Clasa E _AMG line

GALERIE FOTO Mercedes-Benz Clasa E_AVANTGARDE line 

GALERIE FOTO Mercedes-Benz Clasa E_EXCLUSIVE line


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.