Noul Nissan Note a fost lansat în România: start de la 13.600 de euro

A doua generaţie a maşinii de oraş Nissan Note poate fi cumpărată acum şi în România, la preţuri care încep de la 13.600 de euro cu TVA inclus.

Noul Nissan Note a fost lansat în România: start de la 13.600 de euro Noul Nissan Note a fost lansat în România: start de la 13.600 de euro

Noul Nissan Note a ajuns şi în România, unde poate fi cumpărat la preţuri care încep de la 13.600 de euro cu TVA inclus.

A doua generaţie Nissan Note e disponibilă în patru niveluri de echipare – Visia, Acenta, Conect şi Tekna, cu echipamente ca, sistem start/stop, cruise control, limitator de viteză, aer condiţionat manual şi şase airbaguri în dotarea standard a tuturor modelelor.

În echiparea de top Tekna, Nissan Note primeşte standard sistemele Nissan Safety Shield, NissanConnect şi Around View Monitor, precum şi tapiţerie mixtă piele/textile, jante de 16 inci, pachetul Family, pachetul Auto şi proiectoare de ceaţă. În acest caz, pe lista de opţionale mai rămân doar plafonul din sticlă şi pachetul Sport.

Noul Note e disponibil cu o selecţie de trei motorizări, dintre care două pe benzină şi un diesel. Opţiunile pe benzină sunt reprezentate de două unităţi de 1,2 litri – cu 80 CP şi 98 CP. Motorul diesel de 1,5 litri dCi produce 90 CP. La capitolul transmisii, Nissan Note poate fi echipat cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau, în cazul motorizării 1.2 DIG-S, cu o cutie de viteze automată cu variaţie continuă (CVT).

În  perioada  24-28  octombrie 2013,  Nissan  organizează  Zilele  Porţilor  Deschise  în  reţeaua  sa  de  parteneri autorizaţi. În cadrul acestei acţiuni, persoanele care vor efectua test-drive cu noul Nissan Note vor intra în tragerea la sorţi pentru un weekend la volanul noului model.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.