Noul Porsche 911 GT3, testat de Chris Harris. VIDEO

Ultima generaţie a modelului Porsche 911 GT3 este doar unul dintre cadourile pe care Porsche şi le-a făcut pentru aniversarea a 50 de ani de existenţă a legendarului 911, iar jurnalistul britanic Chris Harris a avut ocazia să-l conducă. Concluziile lui, în clipul de mai jos.

Noul Porsche 911 GT3, testat de Chris Harris. VIDEO Noul Porsche 911 GT3, testat de Chris Harris. VIDEO

Porsche 911 a împlinit anul acesta 50 de ani de existenţă, iar Porsche şi-a făcut mai multe cadouri cu această ocazie. Unul dintre ele este varianta GT3 a celei mai noi generaţii de 911 (991), o maşină care poate fi folosită în fiecare zi, iar în weekend poate juca rolul unei maşini de curse.

Jurnalistul britanic a avut ocazia să conducă noul GT3 înainte ca modelul german să ajungă la dealeri. Concluziile englezului, în clipul de mai jos.

Porsche 911 GT3 (991) are un motor boxer de 3,8 litri cu şase cilindri care se turează până la 9.000 rpm şi produce 475 CP şi un cuplu maxim de 438 Nm. Aceste valori se traduc într-o acceleraţie de la zero până la 100 km/h în 3,5 secunde şi o viteză maximă de 315 km/h.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.