Noul Range Rover Evoque este disponibil în România. De la cât încep preţurile

Noul Range Rover Evoque a fost prezentat oficial la Londra

Noul Range Rover Evoque este disponibil în România. De la cât încep preţurile Noul Range Rover Evoque este disponibil în România. De la cât încep preţurile

Noul Range Rover Evoque, a fost prezentat oficial la Londra, la finalul săptămânii trecute. Printre cele mai importante aspecte tehnologice se numără tehnologia de tip “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale şi oglinda retrovizoare, care se transformă într-un ecran HD, pentru a reda ceea ce se află în spatele autovehiculului.

Clienţii pot alege între şase variante de motorizari Ingenium in patru cilindri, trei pe benzină şi respectiv trei diesel.

Cea mai eficientă variantă dintre acestea este 150CP diesel (AWD) cu emisii de 149 g/km (Echivalent NEDC) şi 5,6 l/100 km (50,4 mpg) în timp ce la celălalt capăt se află un model benzină 300CP AWD, avand cuplul de 400 Nm, emisii de 186 g/km (Echivalent NEDC) şi 8,1 l/100 km (34,4 mpg).

Modelul Range Rover Evoque va fi disponibil, în România, începând cu martie 2019, iar preţul de pornire, pentru varianta cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0l Diesel, 150 CP, va fi de 35.500 EUR + TVA.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.