Noul Renault Megane R.S. TROPHY primeşte un motor de 1.8 litri şi 300 CP - FOTO

Aceasta versiune este îmbunătăţită şi cu ajutorul discurilor ...

Noul Renault Megane R.S. TROPHY primeşte un motor de 1.8 litri şi 300 CP - FOTO Noul Renault Megane R.S. TROPHY primeşte un motor de 1.8 litri şi 300 CP - FOTO

Noul Renault MÉGANE R.S. TROPHY completează linia Renault Sport prin extinderea familiei versiunilor Trophy dezvoltate de la prima generaţie a lui Mégane R.S. Sub capotă noul MÉGANE R.S. TROPHY vine cu o versiune nouă a motorului turbo de 1.8 litri, oferind o putere sporită de 300 CP şi un cuplu de 420 Nm.

Performanţele se datorează utilizării tehnologiilor de pionierat, în special pentru turbocompresor şi sistemul de evacuare. Acest motor poate fi combinat cu o cutie de viteze manuală sau EDC, cu dublu ambreiaj.

Dispunând de cele mai recente inovaţii Renault Sport în materie de şasiu şi suspensie, incluzând si sistemul de direcţie cu patru roţi viratoare 4CONTROL şi noul sistem cu patru amortizoare hidraulice care reduc şocurile, Noul MÉGANE R.S. TROPHY vine de asemenea în standard cu şasiul Cup, care are o suspensie rigidă şi un diferenţial mecanic limitat Torsen.

Aceasta versiune este îmbunătăţită şi cu ajutorul discurilor de frână bi-material, jantele de 19” şi anvelopele Bridgestone foarte performante, care pot fi asociate cu jante noi, mai uşoare si exclusive. Şi pentru cea mai buna experienţă la interior, Noul MÉGANE R.S. TROPHY poate fi echipat cu o nouă generaţie de scaune faţă Recaro, cu tapiţerie Alcantara.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.