Nu facem procese, cerem o părere la prima vedere

Alcoolemie de 2,05 la mie în sânge

Nu facem procese, cerem o părere la prima vedere Nu facem procese, cerem o părere la prima vedere

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, marţi, condamnarea definitivă a lui Victor Ioan Axinte la 5 ani şi 8 luni. În primă instanţă, judecătorii Curţii de Apel Iaşi îi dăduseră o condamnare de 5 ani şi 10 luni.

Victor Ioan Axinte este încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi de la 48 de ore de la producerea accidentului petrecut în a doua jumătate a lunii martie.

Avocatul, în vârstă de 26 de ani, din Iaşi, este acuzat de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi are de plătit daune morale în valoare totală de 820.000 de lei.

Pe 22 martie, avocatul Victor Axinte s-a urcat la volanul maşinii sale, după ce a consumat băuturi alcoolice la un restraurant din Iaşi. În doar câteva minute a intrat cu viteză într-o intersecţie din zona Granit şi a provocat un accident în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa.

Accidentul a fost surpins de imaginile de camerele de supraveghere, iar potrivit rechizitoriului, în momentul impactului Victor Axinte avea 155 de kilometri la oră.

În momentul prelevării probelor de sânge avocatul avea alcoolemia de 2,05 la mie în sânge.

 

Sursă Mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.