O fabrică auto din Sibiu lucrează la parbrizul care se transformă în ecran

Mai mulţi dezvoltatori software din domeniul deep tech au participat în 18 noiembrie, la Sibiu, la Codiax, eveniment organizat cu sprijinul Continental.

O fabrică auto din Sibiu lucrează la parbrizul care se transformă în ecran O fabrică auto din Sibiu lucrează la parbrizul care se transformă în ecran

Fabrică Continental Sibiu lucrează pentru a dezvolta o tehnologie nouă, care va permite transformarea unui parbriz într-un ecran pe care pot fi proiectate informaţii.

"Despre maşini autonome şi viitorul automobilelor a vorbit Cornel Amariei, Head of Innovation la Continental Sibiu şi unul dintre cei mai influenţi 300 de tineri din Europa. Acesta a explicat cum ar putea arăta interiorul unei maşini în 2025. Ecranele tactile, un bord integrat şi butoane care apar doar atunci când şoferul are nevoie de o anumită funcţie sunt doar primele schimbări aduse maşinilor actuale cu ajutorul tehnologiilor viitorului", se arată în comunicat publicat de stirileprotv.ro.

Maşina viitorului va avea butoane care vor apărea doar atunci când este nevoie, spune Cornel Amariei. De asemenea, Continental lucrează la dezvoltarea unui parbriz care se transformă, practic, într-un ecran cu toate informaţiile. 

Mai mulţi dezvoltatori software din domeniul deep tech au participat în 18 noiembrie, la Sibiu, la Codiax, eveniment organizat cu sprijinul Continental.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.