O nouă CRIZĂ: Rămânem fără anvelope iarnă?

Distribuitorii de automobile avertizează că stocurile de anvelope de iarnă pentru autoutilitarele uşoare ar putea scădea la jumătate.

O nouă CRIZĂ: Rămânem fără anvelope iarnă? O nouă CRIZĂ: Rămânem fără anvelope iarnă?

Autoutilitarele uşoare precum Dacia Papuc, Fiat Doblo, Renault Kangoo sau Ford Transit Connect ar putea să rămână o perioadă în garaje, din cauza crizei din domeniul cauciurilor de iarnă.

Denis Duţescu, şeful unui service din Capitală, a declarat pentru Gândul.info că nici microbuzele de transport călători, de tipul maxi-taxi sau dubiţe nu vor scăpa de efectele acestei crize.

Află mai multe despre cum se vor scumpi anvelopele de iarnă pewww.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.