O nouă imagine teaser cu viitorul camion TESLA

Tesla a publicat la o altă imagine teaser ...

O nouă imagine teaser cu viitorul camion TESLA O nouă imagine teaser cu viitorul camion TESLA

Tesla a publicat la o altă imagine teaser cu camionul electric pe care vor să-l lanseze pe 16 noiembrie, la centrul din Hawthorne, California.

La fel ca celelate imagini, şi aceasta prezintă câteva din elementele de design - farurile LED, capacele roţilor şi parbrizul. În plus, vedem un rând subţire de lumini deasupra parbrizului.

Tesla a planificat iniţial să dezvăluie camionul pe 26 octombrie, dar la începutul lunii trecute, a anunţat că debutul vehiculului a fost împins până pe 16 noiembrie, în mare parte datorită problemelor actuale cu producţia lui Model 3.

Puţine detalii despre acesta au fost confirmate până acum. Deocamdată ştim doar că va avea o autonomie între 321-482 km. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.