O tânără care se afla în timpul examenului auto a primit un traseu de neuitat: urmărire ca-n filme - VIDEO

Candidata de la volan a fost pusă să pornească ....

Un tânăr a făcut semne obscene unui poliţist, care se afla în timpul unei examinări pentru obţinerea permisului auto. Candidata de la volan a fost pusă să pornească pe urmele maşinii în care se afla tânărul, pentru a-l prinde. Incidentul s-a întâmplat marţi, 14 noiembrie, în Constanţa.

Pasagerul din dreapta a făcut un semn obscen poliţiştului, iar acesta a decis să urmărească maşina pentru a-l prinde pe acesta şi a-l sancţiona. Fata de la volan, care avea emoţiile examenului auto, a fost pusă să pornească în cursa de urmărire a autoturismului.

Urmărirea s-a încheiat pe malul lacului Tăbăcărie, zona Gravity Park, unde opresc maşini cu tineri la distracţie.

Un echipaj de Poliţie Rutieră a fost chemat de poliţist la faţa locului, tânărul fiind sancţionat cu suma de 500 lei, conform Legii nr. 61/1990 privind liniştea şi ordinea publică. 

Acesta are vârsta de 22 ani şi este din localitatea Peştera, din judeţul Constanţa. 

Sursă: Adevarul.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.