Oferte speciale de la Mazda

Mazda are o ofertă specială, în perioada septembrie-decembrie. Mazda6 şi SUV-ul CX-7 vor fi disponibile pe piaţa din România la preţuri speciale şi cu o serie de dotări suplimentare,

Oferte speciale de la Mazda Oferte speciale de la Mazda

Viitorii clienţi de Mazda6 vor beneficia de garanţie extinsă la 5 ani (în limita a 150.000 de km.), discount aplicat la dealer şi de campania de finanţare prin UniCredit Leasing. În plus, faţă de dotările standard, Mazda6 va fi livrată cu un pachet suplimentar de iarnă, alcătuit din în jante din aliaj de 16" şi pneuri de iarnă Bridgestone.

La rândul său, SUV-ul Mazda CX-7 va beneficia de garanţie extinsa la 5 ani în aceeaşi limită de km. şi suplimentar de un set de jante de aliaj de 17" şi pneuri de iarnă Bridgestone. La fel ca şi Mazda6, şi CX-7 va putea fi cumpărat în cadrul campaniei de finanţare prin UniCredit Leasing.

"Prin pachetul All-Inclusive venim în întâmpinarea noilor reglementări legislative ce impun obligativitatea echipării autoturismului cu anvelope de iarnă. Împreună cu partenerii noştri de la UniCredit am gândit o ofertă de finanţare adaptată la cerinţele pieţei şi la nevoile clienţilor noştri", a declarat Dragoş Grăpinoiu, Marketing Manager Mazda.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.