Offroad - Cupa Sighişoara 2009 (I)

Vineri aproape de miezul nopţii am ajuns la Sighişoara, unde nu mai puţin de 32 de echipaje erau pregătite pentru un weekend plin.

Offroad - Cupa Sighişoara 2009 (I) Offroad - Cupa Sighişoara 2009 (I)

VEZI TOATE INFO CUPA OFFROAD DRACULA SIGHIŞOARA 2009

Specialisti mai ales in Suzuki SamuraiEste deja miezul nopţii, iar priveliştea asupra Sighişoarei este foarte frumoasă de la fereastra camerei din hotelul Bella Vista, cuprinzând aproape întregul oraş medieval, slab luminat.

Organizatorii ne anunţă că au pregătit un traseu de dificultate medie spre mare, mai ales prin pădure, însă, din nefericire pentru amatorii de noroaie, în timpul weekendului s-a anunţat o vreme însorită şi călduroasă. Dar să nu subestimăm clubul organizator, Dracula Offroad Sighişoara, care are în dotare în principal Suzuki Samurai, ceea ce le dă de gândit participanţilor cu "utilaje" mai mari referitor la capacitatea de a "se strecura" prin unele locuri.

Tricouri albe? Hilar...Deşi la ora asta încă nu au fost înscrişi toţi participanţii (unii dintre ei urmează să se înscrie chiar înaintea startului de sâmbătă dimineaţa), numărul maşinilor din acest concurs este suficient de mare, 32 de echipaje urmând a intra pe un traseu considerat extrem, dar la limită.

Ziua de sâmbătă va consta într-un traseu de orientare, de aproximativ 100 km, doar o singură specială fiind prevăzută - locul pentru aceasta fiindu-le cunpscut celor care au mai fost la ediţia de anul trecut a Suzuki Fest 2008. Duminica este rezervată probei de trial, pe un mic traseu amenajat în apropierea hotelului Bella VIsta şi accesibil publicului larg.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.