Oficial: BMW E-Scooter Concept în teste

Cei de la BMW şi-au scos scuterul electric în teste pentru a demonstra că este la fel de fiabil, rentabil şi eficient precum un scuter convenţional.

Conceptul BMW E-Scooter se doreşte a fi o alternativă viabilă la scuterele echipate cu motoare convenţionale, dar mai ales o alternativă cu zero procente de noxe eliminate în atmosferă. În acest sens, cei de la BMW se "laudă" cu faptul că E-Scooter are o autonomie de 100 de km, iar bateriile se pot reîncărca complet de la o priză obişnuită în doar 3 ore. Datorită autonomiei destul de mare, E-Scooter devine utilizabil şi pentru zone mărginaşe ale oraşelor, precum suburbiile.

În plus de asta cei de la BMW ne mai spun că E-Scooter este capabil să accelereze în intervalul 0-60 km/h precum un maxi scuter echipat cu un propulsor de 600 cmc. Ceea ce pentru a face ca atunci când mai există un pasager în spate, depăşirile sau chiar urcarea unei pante să nu fie o problemă pentru E-Scooter.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.