Omul care ne-a transformat cu Facebook-ul are şi el naşii lui [VIDEO]

Mark Zuckerberg a dat un tur de pistă cu o maşină de raliu

Omul care ne-a transformat cu Facebook-ul are şi el naşii lui [VIDEO] Omul care ne-a transformat cu Facebook-ul are şi el naşii lui [VIDEO]

Citim aceste rânduri datorită / din cauza lui Zuckerberg. Mark, singurul, atotputernicul şef Facebook. El ne aduce în lumea asta în fiecare zi. O fi bine, o fi rău, aflăm noi mai încolo când ne vom trăi complet viaţa pe Facebook, într-un scaun cu rotile de prea multă greutate pe care nu o vom mai putea căra după noi. Adică suntem optimişti, asta voiam să spunem. Până atunci, norocul nostru că mai există oameni care să-l trezească pe Zuckerberg la realitate şi să-i arate asta. Realitatea! Bucuria de a merge pe un circuit şi de a simţi senzaţiile extraordinare pe care ţi le dă o maşină de NASCAR. Dale Earnhardt Jr. l-a ameţit bine pe Mark Zuckerberg şi i-a smuls nişte înjurături politically orrect-e.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.