Opel Astra Hibrid

Producătorul german de autovehicule Opel intenţionează să lanseze o versiune hibrid pentru următorul model Astra, potrivit ziarului german Automobilwoche, citat de site-ul just-auto.com.

Opel Astra Hibrid Opel Astra Hibrid

General Motors Europa (GM) lucrează la o variantă hibridă a noii platforme Delta care va sprijini şi următorul model Saab, potrivit ziarului. "Pe această arhitectură se bazează 13 modele diferite. O versiune hibrid este importantă pentru noi, în special pentru piaţa din SUA, unde modelul Astra a intrat de curând sub marca Saturn", a declarat un inginer de dezvoltare al GM.

Modelul aflat în dezvoltare este unul de hibrid clasic, la fel cum este folosit, în prezent, de constructorul japonez Toyota, care vinde această tehnologie sub licenţă şi altor producători auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.