Opel Combo Life este „Best Buy Car of Europe 2019” Modelul a surclasat Dacia Duster şi Ford Focus

Autor: Marius Vișan 19 dec. 2018 Știri auto
Opel Combo Life este „Best Buy Car of Europe 2019” Modelul a surclasat Dacia Duster şi Ford Focus

Noul Opel Combo Life a fost ales ca fiind „Best Buy Car of Europe 2019” de către juriul european, AUTOBEST, care a fost foarte impresionat de raportul excelent calitate-preţ al autovehiculului. Modelul Combo Life a surclasat cinci alţi concurenţi, aspiranţi la titlu (Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed, Toyota Corolla).

Juriul format din jurnalişti din 31 de ţări europene a decis în favoarea modelului Combo Life după runda finală de test drive pe pista de curse Vairano din Italia. Opel oferă tehnologii ultramoderne, cum ar fi tempomatul adaptiv, sistemul de detectare a somnolenţei şoferului, camera video pentru marşarier la 180 de grade, head-up display şi sistemul „Flank Guard” pentru protecţia a părţilor laterale ale caroseriei. De asemenea, modelul Combo îmbină confortul şi dinamica de conducere specifice unui autoturism cu flexibilitatea unui autovehicul recreaţional. Pentru evaluare, membrii juriului s-au axat şi pe costurile de proprietate, disponibilitatea pieselor de schimb şi standardele serviciilor de dealer. Câştigătorul titlului de „Best Buy Car of Europe 2019” trebuie fie cel mai bun din toate punctele de vedere, iar reprezentantul celei de-a cincea generaţii Combo a punctat la toate categoriile.

„Suntem încântaţi de decizia juriului format din 31 de membri independenţi, AUTOBEST”, a declarat Michael Lohscheller, CEO Opel. „Modelul Combo oferă un raport excepţional calitate-preţ, şi acest lucru a stat la baza câştigării titlului de „Best Buy Car of Europe 2019”. Noul Combo Life Opel joacă un rol major în ofensiva de produse în plină desfăşurare în cadrul căreia vom lansa opt modele noi în următorii doi ani.”

Dan Vardie, fondator şi preşedinte al AUTOBEST: „A fost o luptă foarte dură între finalişti, un număr record în istoria AUTOBEST. Modelul Opel/Vauxhall Combo Life, împreună cu Citroën Berlingo şi Peugeot Rifter (care au concurat ca un singur model), o altă premieră în istoria noastră, a reuşit să impresioneze membrii juriului şi să merite titlul de „Best Buy Car of Europe 2019”. Modelele câştigătoare reprezintă o soluţie eficientă pentru clienţii din Europa.

În calitate de „Best Buy Car of Europe 2019”, modelul Combo Life continuă o tradiţie specifică mărcii Opel. În ultimii ani, producătorul de autovehicule din Rüsselsheim a câştigat de două ori premiul AUTOBEST. Modelul Opel Corsa a câştigat detaşat titlul în 2007 şi 2015. AUTOBEST oferă titlul de „Best Buy Car of Europe 2019” din anul 2000.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide