Opel Crossland X - Cel mai bun din clasa sa în 2017 - VIDEO

Euro NCAP a anunţat premiile ...

Euro NCAP a anunţat premiile „Cel mai bun din clasa sa în 2017” şi , crossoverul din segmentul B se alătură grupului exclusivist, fiind declarat câştigător la categoria sa. În cadrul clasamentelor de siguranţă publicate în noiembrie anul trecut, Euro NCAP a acordat Crossland X punctajul maxim de cinci stele la cele patru categorii evaluate: protecţia adulţilor, protecţia copiilor, protecţia pietonilor şi sistemele de asistenţă pentru siguranţă. Crossland X s-a descurcat excelent în special în cadrul testelor de impact lateral, unde a obţinut punctajul maxim atât în ceea ce priveşte protecţia adulţilor, cât şi a copiilor.

Pe lângă echipamentele de siguranţă din dotarea standard, cum ar fi sistemul de avertizare privind somnolenţa şoferului şi sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulaţie, Opel Crossland X oferă şi unele inovaţii opţionale pentru sporirea siguranţei în timpul deplasării: sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor şi frânare automată de urgenţă, sistemul de detectare a somnolenţei şoferului, farurile LED integrale de înaltă tehnologie, camera video pentru marşarier cu vedere panoramică la 180 de grade şi asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral sunt doar câteva dintre acestea.

Agil şi compact la exterior, deosebit de spaţios şi versatil la interior, disponibil în două culori şi având un aspect modern de SUV, Opel Crossland X a convins deja peste 80.000 de clienţi din toată Europa de la lansarea sa pe piaţă în 2017.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.