Opel GT by Steinmetz

În condiţiile în care oricum Opel GT este o apariţie exotică pe şosele, Steinmetz a considerat că un tuning discret ar accentua exclusivitatea unui viitor posesor de cabrio german.

Opel GT by Steinmetz Opel GT by Steinmetz
Cu două zile înainte de Essen Motor Show, ce îşi va deschide porţile pentru presă încă de mâine, specialistul Opel, Steinmetz a anunţat că va pune la vânzare un nou pachet sportiv pentru versiunea europeană a lui Saturn Sky şi anume Opel GT. Modificările propuse de tunerul german cuprind o nouă grilă şi un spoiler faţă din două bucăţi cu două guri de aer situate lângă farurile de ceaţă.

În partea din spate, singurele modificări cuprind cele patru ţevi de eşapament. GT-ul revizuit stă pe jante de 20 de inch, însă clienţii pot alege şi unele cu o dimensiunie mai mică, de 18 sau 19 inch, pentru ţările unde drumurile nu permit un confort decent. Şi în cele din urmă, ultimul lucru oferit de Steinmetz este un kit de coborăre a caroseriei cu 20 de mm.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.