Opel Insignia - teaser

După trei generaţii Opel renunţă la numele consacrat modelului de clasa medie pentru a-l înlocui cu cel purtat de conceptul ce a debutat în urmă cu patru ani la Salonul Auto de la Frankfurt.

Opel InsigniaCu ocazia acestui anunţ Opel a dat publicităţii şi prima poză a noului model, ce prezintă doar forma blocurilor optice spate. Din aceasta ne putem da seama ca noul Opel va prelua o mare parte din elemente de design ale conceptului GTC prezentat anul acesta în martie la Geneva.

"Performanţa este una din valorile mărcii Opel. În noul Insignia, caracteristicile definitorii sunt reprezentate de şasiul sofisticat, securitatea activă şi înterfaţa dintre şofer şi maşină. Nivelul de confort şi aspectul ecologic sunt de neegalat chiar şi de către competitori mai scumpi" a declarat Alain Visser, Chief Marketing Officer, General Motors Europe.

Noul model va debuta anul viitor în iulie la British Motor Show.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.