Pachet M şi Individual pentru BMW Seria 6

Cei de la BMW au lansat pachetele M şi Individual pentru noul BMW Seria 6. Pe lângă acestea a mai fost prezentat şi un nou motor diesel.

Pachet M şi Individual pentru BMW Seria 6 Pachet M şi Individual pentru BMW Seria 6

Pachetul "Individual" reprezintă o echipare de lux pentru modelele BMW. Acest nivel se caracterizează prin inserţii de lemn şi piele de o calitate deosebită la interior, iar la exterior vorbim de jante din aliaj cu totul şi cu totul speciale dar şi de nuanţe premium aplicate caroseriei.

Pe de altă parte, pachetul M reprezintă cea mai înaltă formă de dinamism al celor de la BMW, conferind maşinii o imagine agresivă şi sportivă. Vorbim despre un kit aerodinamic care include modificări ale părţii frontale, dar şi a pragurilor laterale, precum şi jante de 19 inch. La interior se distinge scaunele sport îmbrăcate în piele, dar şi volanul sport M.

Noul motor diesel de 3.0 litri cu 6 cilindrii în linie beneficiază de tehnologie TwinPower Turbo, ceea ce îl face capabil să dezvolte o putere de 308 CP şi un cuplu motor de 630 Nm. Noul motor este capabil să accelereze coupe-ul de la 0 la 100 km/h în 5,5 secunde, iar cabrioletul în 5,6 secunde. În ceea ce priveşte consumul, cei de la BMW susţin că acesta consumă în regim mixt 5,4-5,5 ltri/100 km în cazul coupe-ului, iar varianta de caroserie cabrio echipată cu noul motor va scoate un consum mixt de 5,6-5,7 litri/100 km .

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.