Parbriz inteligent... sau doar reclamă la reparaţii parbrize?

Specialiştii britanici în reparaţii parbrize Autoglass ne prezintă viziunea lor pentru parbrizul anului 2020: un sistem integrat de informaţii, care ar urma să fie afişate direct pe sticlă. Doar o idee SF?

În acest moment, unii constructori auto oferă sistemele Head-Up Display, prin care unele informaţii sunt afişate direct pe parbriz, în faţa şoferului. Specialistul britanic Autoglass merge mai departe şi ne propune viziunea sa pentru parbrizul inteligent al anului 2020.

Practic, parbrizul ar urma să preia şi rolul de afişare a informaţiilor, nu doar pe cel de securitate. În următorul filmuleţ putem vedea câte lucruri importante pot fi urmărite foarte facil în timp ce conducem - deşi, în final, e clar că vorbim mai mult de o reclamă pentru reparaţii parbrize...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.