Parcare cu bucluc în Franţa

Un francez a încercat să-şi parcheze maşina, un Renault Megane, într-un loc în care doar un Smart ar fi intrat. Ce credeţi că a făcut ?

Deşi maşina nu avea suficient spaţiu pentru a intra între celelalte două maşini parcate proprietarul ei a găsit o soluţie. Mai întâi a încercat să-şi fac loc cu spatele după care şi cu faţa, atingând maşina din faţa lui. Însă nu a avut succes şi din câte se pare din imagini, după cum gesticulează proprietarul berlinei, vinovaţi ar fi tot proprietarii celor două maşini lovite. Ba mai mult, şi-a luat servieta şi a plecat în drumul său, probabil deranjat că proprietarii celor două maşini nu s-au "gândit" şi la el când au parcat.

Probabil că unii aşteaptă cu nerăbdare modelul Peugeot 888.

VEZI TOATE ANUNŢURILE RENAULT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.