Parteneriat Honda Trading şi Garda Naţională de Mediu

Honda Trading România a înmânat azi Gărzii Naţionale de Mediu un automobil hibrid Honda Insight, pentru testare şi folosinţă.

Parteneriat Honda Trading şi Garda Naţională de Mediu Parteneriat Honda Trading şi Garda Naţională de Mediu

Honda Trading România şi Garda Naţională de Mediu derulează proiecte pentru susţinerea activităţilor de protecţie a mediului, astfel că un parteneriat care să presupună unirea eforturilor pentru a asigura un mediu curat este cât se poate de oportun. Honda Trading România este preocupată de protecţia mediului atât din perspectiva tehnologiilor utilizate cât şi din cea a campaniilor de educare a publicului în adoptarea unui stil de viata cât mai ecologic.

Hirotomo Kani, Preşedinte Honda Trading România: "Parteneriatul nostru cu Garda Naţională de Mediu este un pas natural, Honda este un brand dedicat mediului şi sunt sigur că împreună putem face diferenţa în ceea ce priveşte atitudinea responsabilă faţă de mediu. Programele de genul Honda GreenChallenge, aflat deja la a II-a editie şi ECO'n'OM sunt extrem de importante pentru încurajarea unui comportament pe care cu toţii ar trebui să-l adoptam."

Silvian Ionescu, Comisarul General al Gărzii Naţionale de Mediu: "Dezvoltăm proiecte prin care dorim conştientizarea efectelor pe care modul nostru de viaţă le are asupra mediului. Astfel că majoritatea sunt derulate în congruenţă cu direcţiile Honda în ceea ce priveşte politicile de mediu, parteneriatul nostru îşi doreşte să susţina cât mai multe campanii şi iniţiative prin care punem accent pe implicarea fiecăruia dintre noi."

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.